TREND: AYNI RENKTEKİ DUVARLAR VE MOBİLYALAR

Yeniden boyamak ve ona yeni bir görünüm vermek istediğiniz eski bir mobilyanız var mı? Hiç durduğu duvarla aynı renge boyamayı düşündünüz mü ? Bu gerçekten de son birkaç yılda büyüyen bir trend: şaşırtıcı ve çok şık bir sonucu olan çok basit bir fikir. Duvar ile mobilya arasında yaratılan kamuflaj etkisi güzeldir ve görsel olarak yüksek etkiye sahiptir , anında özgün ve kişisel bir atmosfer yaratır. Ayrıca duvarla aynı renkteki mobilya parçalarını boyamak, görsel olarak alan kazanmanıza olanak tanıyan bir süreklilik etkisi yaratır ve odayı daha geniş ve daha az mobilya dolu yapar.Bu nedenle küçük alanlar için mükemmel bir çözümdür.

Tüm bir mobilyayı boyamak istemiyorsanız, küçük raflar veya neden olmasın bazı resim çerçeveleri boyamayı düşünebilirsiniz.

Aynı konsept kapılar gibi mimari unsurlara da uygulanabilir : bence duvar ile kapı arasındaki sürekliliğin etkisi çok şık, kapı gizli bir odanın kapısı gibi yok oluyor.

Ve radyatörler gibi evde biraz “çirkin” ama gerekli olan unsurları neden duvarın aynı rengiyle boyamıyorsunuz? Bir renk dokunuşuyla onları neredeyse gözden kaybolmasını sağlarız. Eminim bu fotoğraflarda onları görmekte zorlanıyorsunuz.

Önerilen makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

HEMEN TEKLİF ALIN
Insert math as
Block
Inline
Additional settings
Formula color
Text color
#333333
Type math using LaTeX
Preview
\({}\)
Nothing to preview
Insert