Yeşil yatak odası fikirleri – zeytinden zümrüde, lüks bir sığınak yaratabilecek dekorasyon şemalarını keşfedin.Genellikle bir yatak odasını boyamak için en iyi renk olarak gösterilir

Huzurlu yeşil yatak odası fikirlerimizle nefes alın. Yeşil sadece bahçe için değildir – doğru kullanıldığında, herhangi bir alanda yumuşak ve nazik bir ifade verebilir. Özellikle aynı anda hem sakinleştirici hem de canlandırıcı, ferahlatıcı ve rahatlatıcı olabilen bir yatak odası için uygundur.
Yeşilin tonları birlikte çok güzel çalışır, bu nedenle açık ve koyu, mavi ve sarı temelli tonları karıştırmaktan korkmayın. Aksanlara gelince, şu anki favori kombinasyonlarımız adaçayı yeşili ve allık pembesi ve zümrüt yeşili ve safir mavisi.

1.Yatak odasında yaprak yeşillerini ve yumuşak pembeleri birleştirin

2.Tazelik için nane yeşili seçin

Uzmanlar, yatak odasını boyamak için en iyi renk olarak yeşili defalarca göstereceklerdir. Lider renk uzmanı Karen Haller, “Yeşili gördüğümüzde onu doğayla ilişkilendiririz” diyor. Yeşilin olduğu yerde su var, yiyecek olduğunu biliyoruz ve kendimizi güvende hissediyoruz. Ayrıca, yeşili görmek için gözlerimizin çok az ayar yapması gerekiyor, bu yüzden onu dinlendirici buluyoruz.

3.Yeşil ormanlık özellikli bir duvar ekleyin

Yeşil ormanlık baskı duvar kağıdıyla harika dış mekanı içeri getirin. Tüm odayı duvar kağıdıyla kaplayarak tam bir orman yaratın veya bir duvara yapıştırarak daha ince bir görünüm elde edin. Derin yeşil kadife minderler ve perdeler, kağıttaki açık yeşil tonları ortaya çıkarıyor ve bu ana yatak odasına sıcaklık katıyor.

İstanbul’un ve sizlerin boyacısı. kartal, kadıköy, ümraniye, üsküdar ve benzeri ilçelerde aynı gün keşif ve fiyat teklifi garantisi.

Önerilen makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

HEMEN TEKLİF ALIN
Insert math as
Block
Inline
Additional settings
Formula color
Text color
#333333
Type math using LaTeX
Preview
\({}\)
Nothing to preview
Insert