YATAK ODASI DEKORASYONU İÇİN İPUÇLAR

Yatak odanız evde favori odanız olmalıdır. Yatak odanız da rahatlamak,zor bir günün ardından sakin hissi yaratan bir hava yaratmak önemlidir. Mükemmel yatak odası için sizlere birkaç ipucu vericem.

1.Duvar kağıdı

 Dokulu duvar kağıdı odanıza derinlik katabilir.Eğer kaplamak için büyük duvarınız varsa ve daha az heybetli bir görünüm sağlamak istiyorsanız, dokulu duvar kağıdı bir aksesuara ihtiyaç duymadan harika bir görsel efekt yaratacaktır.

2.Doku ekleyin

Her gece eve gelmek için sabırsızlanacağınız bir yatak odası yaratmak için doku ekleyebilirsiniz. Black&Blooms`un boho esintili bu yatak odası, rahatlatıcı bir hava veren dokularla doludur. Yatak odanıza hoş bir hava vermek için gerçekten sevdiğiniz örtüleri,yastıkları ve nevresimleri kullanın.

3.Sakin boya

Yatak odası için sessiz, sakin boya renkleri en iyisidir. Duvar boyanızı sakin tutup yatak örtünüzde koyu renk kullanarak huzurlu ve sakinleştirici, ayrıca şık bir odaya sahip olursunuz. Yatak odanızı dekore ederken unutmamanız gereken en önemli noktalardan biri de tek eşyayı yıldızlaştırmak, ön plana çıkarmak olmalı. Sağlıklı bir uyku istiyorsanız odanızda uyumlu parçaları bir araya getirin.

4.Ahşap sürgülü kapı

Sürgülü oda kapıları dekoratif olmaları açısından hem de fazla yer kaplamamaları açısından tercih edilen kapı çeşitleri arasında olmaktadır.

Dar koridorlarda, küçük mekanlarda, evlerde ardiye odalarında ya da salonlarda sürgülü kapı olarak kullanılmaktadır.

Önerilen makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

HEMEN TEKLİF ALIN
Insert math as
Block
Inline
Additional settings
Formula color
Text color
#333333
Type math using LaTeX
Preview
\({}\)
Nothing to preview
Insert